inspiracija


Jesam li već rekla da obožavam XXI vek, vek savršenih mogućnosti i prilika. Obožavam internet, magični www svet, bukvalno svet na dlanu, dostupan na klik i malo "guglanja". Svako može da pronađe nešto za sebe. Virtuelni svet možete prilagoditi svojim interesovanjima, potrebama i željama a spram sopstvenih moždanih kapaciteta i količine aktivnih "sivih ćelija". Inspirativno. Malo se prilagođavamo, malo prilagođavamo sebi i tako nastaje idealna kombinacija umetnosti življenja.

foto:  preuzeto sa www.












Već polako prilagođena na život bez dece pod istim krovom, počela sam se baviti mišlju da prilagodim dečiju sobu za neke naše potrebe. Recimo da bude soba za čitanje i maštanje. Ništa drastično, mora da ostane duh dečije sobe, samo malo rasčistiti police sa školskom i fakultetskom literaturom, fioke radnog stola, poređati knjige, okrečiti i možda promeniti raspored?! Promena je svakako nephodna. Ili je još rano? Možda se vrate ... 😊 zauvek!!!
Inspirativno za suze u očima i osećaj da ipak neke stvari ne mogu ja da uradim. Ne mogu da im raspremam fioke pisaćeg stola jer ni ja nisam volela da se moje fioke diraju i otvaraju .
Zadovoljiću se raspremanjem polica... a tamo... biologija za sedmi razred , "Devojčica sa 4 prsta", španski za tri meseca (dobra ideja), nejednakosti, lektire (... neću da spavam neću i tačka zašto ne spavaju zec i mačka ...), suton i svetle noći, nemački za osmi razred, sveske, vežbanka za pismene zadatke iz srpskog jezika prvi razred gimnazije ( Verbalno ili fizičko nasilje-postoji li razlika ; Iznanadila me je književnost starog veka ; Sloboda), sveska sa popunjene dve tri stranice (hmm zanimljivo), kontrolni zadaci, funkcionalne jednačine, prastari rokovnici, jedan sa naslovom moje ocene šesti razred (hmm zanimljivo)...
Inspirativno.

foto: veSna















Baš bih mogla nešto da isprobam sa ovim napuštenim stvarima. Nemam naviku da zapisujem ideje i misli. Prestala sam da je imam još od završetka srednje škole. Možda bi bilo dobro početi. Imam neke salvete koje su podesne za ovo. Dobro će se uklopiti. Njima te napuštene svesčice i stari rokovnici i tako nisu potrebni.
Za početak mogla bih dekupažom da uredim korice... i ... onda je krenulo...

foto: veSna
















U zavisnosti od rasploženja, otvorenosti i širine pogleda ...one stvari koje vas zaista inspirišu pokretaće vas celog života...







Коментари